Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

O Βεζυρτζής στριμώχνει τον Παπαδόπουλο

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

Και να που ξαφνικά μετα από χρόνια που έπαιζε χωρίς αντίπαλο ο Θοδωρος Παπαδοπουλος της Θέρμης, ξαφνικά βρίσκει μπροστα του αυτό που δεν υπολόγιζε. Αντίπαλο ικανό και με μεγάλη προικα...

Διότι μπορεί η Θέρμη να μην ειναι Νεάπολη και Συκιές όπου οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ αφθονούν, αλλά όσο να πεις πάλι καθεστως ειναι. Και το κακό με τους οπαδούς ειναι ότι δε χαμπαριάζουν μια. Ψηφίζουν μονοκούκι αυτοί και οι οικογένειες τους και δε θέλουν να ξέρουν. Ψηφίζουν και βελάζουν.

Ωστόσο το πρόβλημα του Παπαδόπουλου δεν ειναι μονο αυτό. Η φαινομενική ηρεμία που επικρατεί στη Θέρμη είναι περίπου μαγική εικόνα. Διότι στην παραταξη και προβλήματα υπάρχουν και τριβές και έντονο παρασκήνιο.
Όπως ειναι φυσιολογικό πολλοί είναι εκείνοι που δε κρατιούνται και περιμένουν να τα παρατήσει ο Θόδωρος για να γίνουν χαλίφηδες στη θεση του χαλίφη. Το κακό για αυτούς, όμως, ειναι ότι τους προέκυψε Βεζύρης, που αν πάρει τον δήμο, θα καθίσει 8.5 χρόνια τουλάχιστον, οπότε ορισμενοι δεν προλαβαίνουν.

Εκείνος που δε κρατιέται με τίποτα ειναι ο Φάμελος. Η συνασπίτικη συνιστώσα στην παραταξη Παπαδόπουλου που θεωρέί ότι πρέπει να ειναι ο επόμενος. Χωρίς πάντως να σκάβει το λάκκο Παπαδόπουλου, αφού γνωρίζει ότι δεν τον παίρνει,  έχει φτιάξει την ομάδα του και περιμενει. Στο Φάμελο πάντως κατελογίζεται ότι δεν συμφωνουν όλοι οι συνασπίτες ( αν συμωνουσαν πάντως θα ηταν ειδηση) του νέου δήμου με τη συνεργασια με τον Παπαδοπουλο. Διότι από τη Μίκρα και τα Βασιλικά κλωτσούν και μάλιστα ασχημα...

Παραλληλα ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να βρει λύση για κανα δυο- τρεις δημοτικούς συμβούλους που ειναι ανεπιθυμητοι από τους πολλούς στην παραταξη. Αν τους κρατήσει, θα έχει γκρίνια, αν τους διωξει, θα πάνε στο Βεζυρτζή.

Όσο για το Βεζυρτζή τους αιφνιδίασε όλους. Ο Παπαδοπουλος και το επιτέλειο του είχαν μαύρα μεσάνυχτα για τις κινήσεις του πρωην προέδρου του ΠΑΟΚ, ο οποίος, με το που κατεβηκε, ένωσε όλους τους δεξιούς. Προφανώς θα ενταχθουν και οι Καρατζαφερηδες και έτσι θα έχουμε από το τίποτα μια χαρα ματσάκι.

Υ.Γ. Πόσα ΠΑΟΚΙΑ προλαβαίνουν να μεταδημοτεύσουν μεχρι τις 31 Αυγούστου στη Θερμη;

Υ.Γ. Σε περίπτωση εκλογής του ο Βεζυρτζής θα πάρει ειδικούς σύμβούλους το Μάκη το Μανάβη, το τζαμαλίκο και τον Τουρσουνιδη;

Υ.Γ. Τις δημόσιες σχέσεις και το γραφείο τύπου θα το αναλάβει ο Μίνος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου