Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Κάνε μας τζα!!!! Παιδιά ο Σάκης…

Δήλωσε υποψήφιος δήμαρχος και ο Σάκης Τζακόπουλος. Κάποια χρόνια οι πληροφορίες τον ήθελαν να ασχολείται πιο δραστήρια με τα κοινά αλλά ο ίδιος δεν το αποτολμούσε. Τώρα τι άλλαξε και κατέρχεται στην κεντρική πολιτική σκηνή της αυτοδιοίκησης; Είναι περίεργη η συγκυρία και ο Σάκης από κει μάλλον αντλεί δύναμη.
Ο πρώην πρόεδρος του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ που έχει διατελέσει και επικεφαλής της ΕΥΑΘ και «εκδιώχθηκε» για να αναλάβει ο αστακοφάγος - πιτσαδόρος Σκόδρας, ( ε ρε γλέντια επι Σκόδρα στην ΕΥΑΘ αλλά ως συνήθως η Θέμις εκτός από τύφλα είναι και κουφή) τώρα διεκδικεί την δημαρχία Θεσσαλονίκης και δηλώνει κι αυτός ανεξάρτητος. Why Sakis; Γιου αρ καραραιτ. Pos to lete endo sto Ellanda; Ntexio den eisai; Τι ανεξάρτητος ρε Σάκη; Είναι σαν να μας πει ο άλλος ο Sakis o Ρουβάς ότι τραγουδάει άριες. Αφού παπάριες τραγουδάει.
Τέλος πάντων ο Τζακόπουλος δήλώσε ότι είναι ελεύθερος «δεσμεύσεων και μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις, στεγανά ή ταμπέλες». Λοιδόρησε τον Γκουλέκα που κοροϊδεύει τον κόσμο δηλώνοντας ανεξάρτητος και μίλησε απαξιωτικά για την περίφημη διαπαραταξιακή που έστησε το ΠΑΣΟΚ ενόψει δεύτερου γύρου. Δεν έχει άδικο, αλλά ρε Σάκη εσύ δεν παρακαλάς την Ντόρα να σε χρίσει υπογείως υποψήφιο; Γι αυτό απέφυγες να απαντήσεις, αν και ρωτήθηκες δύο φορές, για το εάν είχες επαφές το προηγούμενο διάστημα με την Ντόρα Μπακογιάννη και στελέχη από το ΛΑΟΣ; Αφού είχες ρε Σάκη. Γιατί απαρνείσαι την Ntogoula;
«Όλα από την αρχή», λέγεται η κίνηση του Sakis. Θυμίζει το OLA του Θέμου. Κουκλάρες όμως δεν είδαμε. Ποια όλα από την αρχή; Τα λαμόγια του δήμου τι θα τα κάνεις; Πρέπει να πεταχτούν στα σκατά του Θερμαικού; Ναι η όχι;
Λίγο στημένο μας φαίνεται το κόλπο του Σάκη. Οι άλλοι δεξιοί ανεξάρτητοι υποψήφιοι Ευθυμιάδης, Τζήκας, Μπουτάρης, ο καραμπινάτος δεξιούρας Γκουλέκας, οι δήθεν κεντροαριστεροί αλλά δεξιοί στις πράξεις και εν αναμονή, Μαγκριώτης, Βούγιας, Αράπογλου (Πασοκια του κεντροδεξιού σεναρίου πλέον δεν πείθεται ούτε τη μάνα σας) αναρωτιούνται ποιος ο ρόλος του Σάκη. Να δεχτούμε ότι είναι ένας ρομαντικός της πολιτικής; O.K. Αλλά σ’ αυτούς τους καιρούς, αυτά δεν γίνονται. Εκτός πάντως από τον Γκουλέκα, όλοι οι άλλοι δεν θα «χάσουν» από το Σάκη. Έτσι κι αλλιώς λαγοί είναι. Μούφες, αέρας κοπανιστός. Μέχρι το ΠΑΣΟΚ να ορίσει υποψήφιο. Τότε θα ξεκαθαρίσει και ο ρόλος του Sakis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου