Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Γαβριής Αβραμίδης: Το κομματικά ανήσυχο αγορι

Μπροστά στη χάρη του τρέμει και ο με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Ο άνθρωπος έχει καταστρέψει κάθε ρεκόρ και έχει δώσει άλλη έννοια στον όρο πολιτικός γυρολόγος. Έχει αλλάξει περισσότερα κόμματα από τον Τζακ Νόρρις και πραγματικά μια συνέντευξη μαζί του θα ήταν όλα τα λεφτά.

Ο λόγος για τον επικεφαλής του κόμματος των ανέργων Γαβριήλ Αβραμίδη που έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Δηλώνει δημοσιογράφος ( τελικά η δημοσιογραφία οδηγεί παντού) με παρουσία σε αρκετά μέσα της Θεσσαλονίκης. Δείτε την πολιτική του περιήγηση τα τελευταία χρόνια:

Από το ΠΑΣΟΚ όπου εκλέχτηκε νομαρχιακός σύμβουλος, πέρασε στη Νέα Δημοκρατία και η γυναίκα του βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον κόμμα του Παπαθεμελή και από εκεί στον πρώην δήμο Πολίχνης συνεργαζόμενος με τον ανεξάρτητο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Θεοδωρίδη που εκλέχτηκε δήμαρχος. Στη συνέχεια ενσωματώθηκε στον Δημαρά και το κόμμα του, όπου έμεινε μερικούς μήνες για να μετακινηθεί στη δημοκρατική αριστερά του Κουβέλη. Όμως τελικά δεν τα βρήκε ούτε με αυτούς και κατέληξε στη δημιουργία του κόμματος ανέργων.

Προφανώς πρόκειται για μοναδική περίπτωση ανθρώπου. Με κομματικό στρατό τους Ελληνοπόντιους, οι οποίοι τον ακολουθούν σε κάθε βήμα του. Μάλιστα είναι ο άνθρωπος που πλάσαρε εκείνο τον απίθανο ελληνικής καταγωγής ηθοποιό που ενώ κάνει μεγάλη καριέρα στη Ρωσία ξαφνικά του ήρθε να κάνει καριέρα πολιτικού και να θέσει υποψηφιότητα ως υποψήφιος δήμαρχος στο νεοσύστατο δήμο Νεάπολης- Συκεών. Ε μετά από όλα αυτά εμείς τι να πούμε; Υποκλινόμαστε στη χάρη του και περιμένουνε τις νέες του περιπέτειες αφού είναι μόλις 53 ετών.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου