Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Άπαιχτοι οι πουλημένοι του συστήματος. Με το ζόρι να κρατήσουν τον δικομματισμό…

Οι δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά… Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της πανελλαδικής έρευνας, που διεξήγαγε η εταιρεία Pulse, για «Το Ποντίκι», η Βουλή εμφανίζεται επτακομματική. Η πρόθεση ψήφου δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστό 22%, έπεται η ΝΔ με 19,5% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 14%. Που το βρήκε ορε κλεφτόπουλα ο Χοντρός η Φωφάρα η Λοβέρδα της Μιχαλούς, ο Σκανδαλιάρης και οι άλλες μπουχέσες λαμόγια και αρπάχτρες του ΠΑΣΟΚ το 14%; Γειά σου ρε δελαπόρτα μετα ωραία σου.
Ακολούθως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,5%, το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ και η Χρυσή Αυγή με 5,5% έκαστος ενώ ποσοστά μόλις 1,5% λαμβάνουν τα κόμματα των Οικολόγων Πρασίνων, του ΛΑΟΣ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Δράσης και της Δημιουργίας Ξανά. Μιλάμε για χοντρό φτιάξιμο. Οι πλέον δυσαρεστημένοι από τη νέα προσφυγή στην κάλπη εμφανίζονται λέει οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν εκείνοι της ΝΔ. Ε βέβαια διότι ούτε τα παιδιά τους ούτε τα εγγόνια θα τους ψηφίσουν. Τους έχουν σιχαθεί ολόψυχα. Βρωμοκοπάνε. Ουστου λαμόγια.    
Στη δημοσκόπηση της εταιρίας VPRC που διεξήχθη για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα», το διάστημα από 10 έως 14 Μαΐου έχουμε άλλο κόλπο. Τους αναποφάσιστους. Δηλαδή μετά το χαμό της 6ης Μαίου κάποιοι ακόμα το σκέφτονται. Τι λετε ορε κωθώνια; Λεπόν πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 20,3%. Ακολουθεί το Νουδου με 14,2%, το ΠΑΣΟΚι με 10,9%, τη ΔΗΜΑΡι με 6,1%, το ΚΚΕδι με 4,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνοι με 3,7%, τα Φαλακρά Αυγά με 2,2%, η Δημιουργία ποτέ με 1,6%, η Δημοκρατική Τυραννία με 1,1% και άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψήφιζε το 2,3%. Κια στο τέλος το καλό οι  αναποφάσιστοι φθάνουν στο 17,3%, ενώ δεν απάντησε το 6% των ερωτηθέντων. Πρώτο κόμμα δηλάδη οι δεν ξέρω τι μου γίνεται, ξύνομαι γιατί ρεμβάζω, κλάνω και σουρχομαι, τρεις λαλούν και δυο χωνεύουν και απο δω πάνε κι άλλοι για τον απόπατο. Ουστου ρε πληρωμένοι. Ο κόσμος βοά και εσείς το βιολί σας. Όποιος πάει και ψηφίσει Τρελλαντώνη, Μπενίτο, καραφυρερ, κοντοχοντροφυρερ, ντογουλα, μανιακό και κάτω από το ραδίκι κάτι πιτσιρίκι κι άλλες τέτοιες αηδίες είναι για πολλά ληγμένα.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου