Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Άσε τις μαϊμουδιές ρε Σίμαρχε

Μου φαίνεται ώρες- ώρες ότι θα τρελαθώ. Έπεσε στα χέρια μου το τελευταίο περιοδικό του δήμου Συκεών, αν είναι το τελευταίο διότι στις Συκιές βγάζουν με τέτοια συχνότητα περιοδικά, που νομίζεις ότι είναι εφημερίδα, το οποίο αναφέρεται στις δημοτικές εκλογές. Ειδικότερα αναφέρεται στις δημοσκοπήσεις που έγιναν προεκλογικά και για τις οποίες από αυτό το blog αμφισβητήσαμε την εγκυρότητα τους.


Λέει λοιπόν το περιοδικό ότι επιβεβαιώθηκε η δημοσκόπηση και απέσπασε ο Δανιηλίδης το ποσοστό που έδειχνε αυτή δηλαδή 56%. Μάλιστα.
Μόνο που στην δημοσκόπηση που αναφέρουμε υπάρχουν άλλα ονόματα από αυτά που τελικά έφτασαν στις εκλογές.
Στη δημοσκόπηση υπάρχει: Το όνομα του Λαδόπουλου που αποσπούσε περίπου 17%. Από τη δεξιά μετρήσανε στη δημοσκόπηση το όνομα του Ορφανού και του έδιναν ποσοστό 10%. Τελικά κατέβηκε ένας ψιλοάγνωστος που όμως πήρε ένα 20% Υπάρχει επίσης στη δημοσκόπηση ένα ποσοστό 6.5% που δίδεται στο Συμεωνίδη που δεν κατέβηκε τελικά.
Και ρωτάμε τώρα ποιόν ακριβώς νομίζεται ότι δουλεύεται; Υπενθυμίζουμε ότι ο οι συνασπισμένοι με τον Σιωμάδη πήραν 7%, όσο και ανεξάρτητος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Μιχαηλίδης. Επίσης 14% πήρε ο υποψήφιος του ΚΚΕ.
Και το ερώτημα που ποτέ δεν θα απαντηθεί είναι; Αν κατέβαινε ο Λαδόπουλος τι ποσοστό θα έπαιρνε και από πού θα το αφαιρούσε; Από τους προηγούμενους ή τον Δανιηλίδη; Αυτό είναι το κρίσιμο στοιχείο και όχι αυτά που παρουσιάζουν στο περιοδικό του δήμου Συκεών.
Δεν αμφισβητούμε τη νίκη Δανιηλίδη που τίμια είναι και του αξίζει. Αλλά αυτό από την μπουρδολογία, τις αναγωγές της πλάκας και τις Σταλινιστικού τύπου συμπεριφορές έχει μεγάλη διαφορά.
Κοιτάξτε εκεί να λύσετε τα προβλήματα του νέου δήμου που χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά και αφήστε τις μαϊμουδιές. Αλήθεια ο κύριος Δανιηλίδης θα μας πει τα χρέη που παρέλαβε από τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ συντρόφους του Λαδόπουλο και Βαρσάμη; Θα μας πει αν κάποιος τον κορόιδεψε λέγοντας του ότι άλλα είναι τα χρέη του δήμου του και άλλα τελικά ήταν;
Όσο για τους χαρακτηρισμούς και τα όσα αναφέρονται στο περιοδικό για τους δημοσιογράφους και όσους αμφισβήτησαν τα αποτελέσματα της περίφημης δημοσκόπησης τι να πούμε. Εκτίθεστε απλά εκτίθεστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου