Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Ε ρε κάτι γλέντια στην ΕΡΤ3

Α ρε μάγκα γούστα που έχουν να βγουν στην ΕΡΤ3 και στις προσλήψεις που θα γίνουν εκεί. Η μεγάλη σφαγή γίνεται μεταξύ των δημοσιογράφων, όπου για 22 θέσεις, έχουν κατατεθεί καμιά 500αρια αιτήσεις.


Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε να γίνουν οι προσλήψεις από δύο συμβούλια που θα δημιουργούνταν και στα οποία θα μετείχαν δημοσιογράφοι. Ωστόσο επειδή για το θέμα υπήρξαν αντιδράσεις υπήρξαν υπαναχωρήσεις.

Το τελευταίο σενάριο θέλει να γίνονται οι προσλήψεις από τη νεοδιοριζόμενη διοικούσα επιτροπή την οποία μετά από ενάμιση χρόνο θυμήθηκε να τοποθετήσει το ΠΑΣΟΚ.


Προς τι η σφαγή;


Η διαδικασία είναι εκτός ΑΣΕΠ και ουσιαστικά άκρη θα βγει από μια προφορική συνέντευξη, που όλοι καταλαβαίνουμε τι θα γίνει. Αυτό αφορά κυρίως τα άτομα που έφυγαν και στην πλειοψηφία τους είναι νεοδημοκράτες. Ο φόβος τους είναι λοιπόν πως θα μείνουν εκτός.


Την ίδια ώρα τα μέλη της διοικουσας δέχονται ήδη αφόρητες πιέσεις για να προκρίνουν συγκεριμένους ανθρώπους. Και ήδη η υπομονή ορισμένων τελειώνει μια και όταν δέχτηκαν τη συγκεκριμένη θέση δεν είχαν ακριβώς αυτό στο νου τους. Το θέμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από άλλες πλευρές τις οποίες όμως θα αναλύσουμε αργότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου