Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Ο δήμαρχος,η τίμια σχέση του με τη γκόμενα, και τα ταξίδια...

Τα σέβη μας, σε προσκυνούμε είσαι θεός είσαι μέγιστος. Υποκλινόμαστε στον ένα και μοναδικό δήμαρχο της Βόρειας Ελλάδας που κατορθώνει να κρατάει και τα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Είναι το απόλυτο παράδειγμα και άξιος διαχειριστής καταστάσεων.
Ο μάστορας, ο άνδρας ο μερακλής, ικανοποιεί και τις δύο αγαπημένες του. Και τη γυναίκα του, αλλά και την γκόμενα. Προφανώς πρόκειται για μια και μοναδική περίπτωση στο χώρο της αυτοδιοίκησης- λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα- αφού ο εν’ λόγω αιρετός δεν αδικεί καμία από τις δύο.


Ταξίδι με τη μία ταξίδι και με την άλλη. Εντάξει δεν τις πήγε και στο ίδιο μέρος αλλά κάθε ταξίδι είναι καλό. Και μάλιστα με ελάχιστη χρονική διαφορά προκειμένου να μην έχει παράπονο καμία τους.


Προφανώς ήθελε να γιορτάσει την επανεκλογή του ο δήμαρχος που βλέπει όλα τα θέματα να πηγαίνουν δεξιά. Και το παιχνίδι το έλεγξε, παρά τον ανταγωνισμό και εύκολα κέρδισε τις εκλογές, αλλά και έκλεισε λογαριασμούς παλιότερων ετών.

Το ωραίο με τον εν λόγω δήμαρχο είναι πως και η γκόμενα παντρεμένη είναι. Το ακόμα πιο ωραίο είναι πως μάλλον ο άντρας την της έχει πάρει χαμπάρι τη δουλεία, αλλά μάλλον δεν έχει αποδείξεις. Εξάλλου αφορμές δε δίνει κανείς τους, αν και τα σχόλια στ6ο δημαρχείο και όχι μόνο είναι ιδιαίτερα τσουχτερά…

1 σχόλιο: