Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

Νέα δημοσκόπηση κατεβάζει από το καλάμι το ΠΑΣΟΚ και ανεβάζει το τίποτα…

Μειώνεται η διαφοράς κατά 6% του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ, και ενισχύεται το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ (το Alexis είδε ποσοστό και γυάλισε το μάτι του, άντε κάποτε και πρόεδρος του Παναθηναικού) ενώ το ακροδεξιό ΛΑΟΣ πέφτει 5ο οι Οικολόγοι 6οι και η ΔΗ.ΑΡΙ παίρνει δυάρα%.
Στη δημοσκόπηση λεπόν της VPRC για λογαριασμό της εφημερίδας «Αξία» που έγινε από 6-8 Ιουλίου και από 14-16 Ιουλίου σε 1.156 άτομα το ΠΑΣΟΚ προηγείται με ποσοστό 35,5% έναντι 29,5% της ΝΔ. Το ΚΚΕ φτάνει το 12,5%, και ο ΣΥΝ επιτυγχάνει 5,5%. Κολλημένος στο 5% ο ΛΑΟΣ και οι Οικολόγοι Πράσινοι λαμβάνουν ένα 4% ενώ η Δημοκρατική Αριστερά, συγκεντρώνει 2%. Στο 21,7% το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου.
Το 63% βλέπει μαύρη πορεία της χώρας και μόνο το 22% βλέπει η χώρα πορεύεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Επίσης το το 66% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε και η Ν.Δ. μπορούν να μας σώσουν. Ποιος; Αντε ντε.
Το 43% προτείνει η χώρα πως πρέπει να απεμπλακεί από το Μνημόνιο και μόνο το 34% πως πρέπει να τηρήσει τους όρους.
Σχετικά με την προσωπική οικονομική κατάσταση για το επόμενο έτος, οι ερωτηθέντες απάντησαν   κατά 65% ότι θα χειροτερεύσει, κατά 23% ότι θα μείνει στάσιμη και υπάρχει και ένα 7% βλαμμένων που θεωρεί ότι θα βελτιωθεί. Η βλακεία είναι ανίκητη. Όλεεεε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου