Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Θα μοιράσουν 15,7 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ

Εκλογές έρχονται και η κυβέρνηση δεν μπορούσε να τους αφήσει έτσι τα φιλαράκια της τους εκδότες. Μία ενισχυσούλα, ένα δωράκι, το κάτι τις τους να πάρουν τα παιδιά για να προωθήσουν τα δικά μας παιδιά που πρέπει σώνει και καλά να ξαναβγούν δήμαρχοι, περιφερειάρχες κ.λ.π. Άδειες να μείνουν οι καρέκλες;
Αποφάσισε λεπόν η κυβέρνηση του ΓΑΠ και των λοιπόν σοσιαλησταράδων να μοιράσει στους εκδότες - καναλάρχες 15,7 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Ημερησίας» η κυβέρνηση ενέκρινε «κονδύλι επικοινωνίας» αξίας 15,7 εκατ. ευρώ «το οποίο περίμενε με προφανές ενδιαφέρον η διαφημιστική και μηντιακή αγορά να εγκρίνει η Διεύθυνση Εποπτείας της Γ.Γ. Επικοινωνίας Γ.Γ. Ενημέρωσης».
Το μεγαλύτερο κονδύλι (4.663.000 ευρώ) εγκρίθηκε για το υπ. Οικονομίας, εκ των οποίων τα 2.007.170 ευρώ αφορούν στις «Ελληνικές Εκθέσεις Helexpo A.E.» και άλλα 2 εκατ. ευρώ στην «Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα». Ε ρε γλέντια στην «Helexpo A.E». Ποιοι διοικούν και ποιοι έχουν αναλάβει δημοσιες σχέσεις και λοιπές υπηρεσίες; Ελα μου ντε…
Το υπουργείο Εργασίας θα μοιράσει 3, 31 εκατ. ευρώ.
Το υπουργείο Υποδομών, 2,5 εκατ. ευρώ, το υπουργείο Εσωτερικών θα μπορεί να δαπανήσει περί το 1,522 εκατ. ευρώ. Το Περιβάλλοντος 1,2 εκατ. ευρώ και περί τα 900.000 ευρώ θα δαπανήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κονδύλι 653.400 ευρώ, το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 563.000 ευρώ και το  υπουργείο Παιδείας θα απορροφήσει 300.000 ευρώ. Ο εκάστοτε φορέας θα επιλέξει πώς θα κατανεμηθεί το κονδύλι που διατίθεται σε αυτόν για προβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου