Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Πίσω έρχονται οι ΣΥΝασπιστές και οι ΣΥΡΙΖΑαιοι. Χα χα χα. Γελάσαμε και σήμερα

Από τον Γενάρη το παλεύουν αλλά άκρη δεν βρίσκουν. Είναι οι Συριζαίοι και τα Συνασπιστίρια που ψάχνουν υποψήφιους για δήμο και περιφέρεια. Για τον κεντρικό δήμο πρώτος το χορό τον σέρνει ο Μηταφίδης που θέλει σαν την αυτή που ξέρετε στο κρεβάτι. Το παίζει βαρύς αλλά η καρδιά του φτερουγίζει. Ρωτήσανε, μάθαμε τον Κουράκη τον Τάσο αν επιθυμεί και πάλι δήμο αλλά αυτός έχει άλλες έγνοιες. Χτενίζει την κοτσίδα. Σιγά μη κάτσει να ασχοληθεί με τον δήμο. Είχανε την Ξηροτύρη αλλά αυτή βρήκε αγάπη και προδέρμ στους ανανεωτικούς. Μην εκπλαγείτε αν την δείτε υποψήφια δήμαρχος με τους ανανεωτικούς. «Με την Μίνα ανανέωση τώρα» θα είναι το σύνθημα.
Υπάρχει και ο Πλωμαρίτης και μετά την μεθυστική θητεία του στη Νομαρχία, να μην πάει να πιει κανά διπλοβρασμένο και στην περιφέρεια; Ε; Τόση εμπειρία, γιατί να πάει πεταμένη;

Υπάρχουν κι άλλοι αλλά περιμένουν να συμφωνήσει η ΔΕΑ αφού πρώτα τα βρει με την ΚΟΕ που πρέπει να μη διαφωνήσει το Αριστερό Ρεύμα, να ρωτηθεί η Ανασύνθεση στην Αθήνα διότι δεν έχει παρουσία στην Θεσσαλονίκη, να δώσει το ΟΚ το πράσινο και μετά το κόκκινο του Πρασινοκόκκινου, να συνυπογράψουν οι προεδρικοί Τσιπραίοι να συμφωνήσουν και οι Ανανεωτικοί που μπορεί να έφυγαν αλλά πάντα θα ζεσταίνουν το χώρο με την παρουσία τους (οι γνωστές σάχλες και σάλια του χώρου), να ομονοήσουν οι αν… Ενεργοί Πολίτες του Γλέζου, να μη θυμώσουν η ΑΚΟΑ του Μπανιά που θέλει να πάει για μπάνια αλλά δεν έχει αντιηλιακό, να δώσουν το Ο.Κ η Ρόζα η ναζιάρα και οι Οικοσοσιαλιστές, να καταθέσει πλέρια την άποψη του το Κόκκινο και να αναλύσει τα δεδομένα η ΚΕΔΑ. Αφού γίνουν όλα αυτά θα καταλήξουν στον Μηταφίδη.
Μάθαμε πάντως ότι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα κάνει σχήμα και ίσως να στηρίξουν οι Αλαβανικοί.
Σύντροφοι από γραφικότητα σχίζετε. Τα ΜουΛου σας λείπουν για να γίνετε τσίρκουλο.
Αντί ήδη να έχετε βγάλει υποψήφιους και να είστε στο δρόμο και μέσα στην κοινωνία να συζητάτε θέσεις για την Τ.Α. και τη σάχλα του Καλλικράτη εσείς μαλώνετε για τις καρέκλες.
Καρεκλοκένταυροι. Άντε να κάνετε την αυτοκριτική σας γιατί η ωραιοπάθεια σας έχει τυφλώσει. Μουσίτσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου