Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Θέλουν να γίνουν περιφερειάρχες για να μας σώσουν. Βοήθειααααα…..

Το κρυφτούλι παίζουν στο ΠΑΣΟΚ με τους υποψήφιους περιφερειάρχες. Ψάχνουν λέει αλλά δεν βρίσκουν… τώρα. Η ξεφτίλα είναι τόση που οι άμεσα ενδιαφερόμενοι Μαγκριώτης Μπόλαρης και Φλωρίδης έβαλαν άλλους να καταθέσουν αίτηση στην στημένη διαδικασία αξιολόγησης. Ο πρώτος που δεν έχει κουραστεί να μοιράζει υποσχέσεις για μικρά και μεγάλα έργα θέλει λέει μόνο με εντολή του ΓΑΠ. Σιγά ρε σωτήρα μας μήπως πρέπει να υπογράψουμε και κανα συμβόλαιο. Ο δεύτερος «ο κατά Μάρκον» ανύπαρκτος υφυπουργός Οικονομίας αφού μας πρόκοψε με το παρατηρητήριο τιμών θα μας προκόψει και ως περιφερειάρχης.
Όσο για τον… φλώρο από το Κιλκίς αυτόν όσο τον θυμόμαστε ως υπουργό του Σημίτη με εκείνο το ύφος Αντουανέτας, μόνο γέλια έρχονται. Άλλο εκσυγχρονιστικό σαΐνι που έγινε Βενιζελικός.
Από τους τρεις η πιο συμπαθής φάτσα είναι ο «κατά Μάρκον» αλλά επειδή έχει κολλητή την Αράπογλου δεν σημαίνει ότι θα τον ψηφίσουν οι Θεσσαλονικείς. Εκανε και δήλωση ο ευαγγελιστής. «Είμαι δεσμευμένος σε μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά στο υπουργείο και πρέπει να τη φέρω εις πέρας» είπε. Ποια είναι αυτή ρε μεγάλε διότι εκεί στο πρώην ΥΜΑΘ όλοι ιδρώνετε στο καθισιό.
Για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης προτάθηκε και η νομαρχιακή σύμβουλος, Μαρία Βασιλάκη. Μετά την επιτυχή αντιπολίτευση στον Ψωμιάδη θα σώσει και την πόλη, όπως και ο Ν. Γιαννόπουλος πρόεδρος του ΕΚΘ που είναι σαν την «Βασίλω» των εκλογών. Όπου κάλπη πρώτος ο πρόεδρος του ΕΚΘ. Εχουμε όμως καλή γνώμη για τον πρόεδρο διότι είναι συνδικαλιστής. Και τους συνδικαλιστές τους αγαπάμε. Γι αυτό ψηφίζουμε Γιαννόπουλο. Καλά ο επόμενος είναι για πολλά γιαούρτια. Αίτηση κατέθεσε και ο πρώην νομάρχης Κ. Παπαδόπουλος. Καλώς τον ΚΤΕΟ ρε. Καλά ρε Κωστάκη τι είναι η περιφέρεια; Πούντο να του αλλάξεις λάδια. Α ρε πάγαινε να σφίξεις κανα μπουζί. Να θυμίσουμε ότι μεταξύ των επιτυχιών του ήταν η απόλυτη αποξήρανση της Κορώνειας. Να μη πούμε για τα άλλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου