Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Τζιτζιριμιτζιρικωστας

Και βγήκε ο Τζιτζιγιώργος σήμερα να καταγγείλει τον Μιχάλη- Δεν διαβασα το μνημονιο- Χρυσοχοίδη επειδή λεει άλλους του έστειλε για το διοικητικό συμβούλιο λαικών αγορών και άλλους τελικά διόρισε ο υπουργός.

Και ο Τζιτζιδημήτρης θύμωσε λέει επειδή ο οργανισμός είναι ακέφαλος και υπάρχει πρόβλήμα λέει. Και δεν θα πληρώσουμε εμείς λέει ο Τζιτζινίκος τον προεκλογικό αγώνα του Χρυσοχοίδη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Μάιστα λεμε εμείς και δεν το λέει αυτός.

Ο Τζιτζιπέτρος έχει μερικά δίκια διότι όντως υποστηρικτής του Χρυσοχοίδη- ναι υπάρχουν και τέτοιοι- θα τοποθετηθεί στον οργανισμό. Θα είναι ο Μιχάλης Πάππου δημοτικός΄σύμβουλος στην Νεάπολη- Συκιές και μελος της νομαρχιακής επιτροπής. Απορία: Αφού ρε Τζιτζιθύμιο γνώριζες το όνομα γιατι δεν το είπες. Και όλοι οι υπόλοιποι της βλοκοσφαίρας αν δεν ήξεραν γιατί δε ρώτησαν να μάθουν και τέλος πάντων τη σκατα δημοσιογραφία είναι αυτή. Μισή.

Αλλά ο κυρ Τζιτζικοσταύρος δεν είπε και γιατί τόσο κλάμα για το συγκεκριμενο οργανισμό και φυσικά ούτε ένας να τον ρωτήσει αν είναι τόσο σημαντικό θέμα για να κάνει ολοκληρη συνεντευξη τύπου. Τέλος πάντων. Απλό είναι το μυστικό.

Ο Τζιτζιχρήστος κόπτεται διότι χάνει εκλογική πελατεία. Και επειδή θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του πανίκα σου λέει ε όχι και να χάσουμε τα ψηφαλάκια. Αμ κύριε Τζιτζισταματη μου με το ΠΑΣΟΚ έμπλεξες. Και πεθαμενο που είναι, ακόμη κλάνει...     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου