Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Μετωπικη Μπουαρη-Αραπογλου και οποιος αντεξει


Σύγκρουση μέχρι τέλους. Με αυτή τη φράση περιγράφεται πλέον η σχέση Αραπογλου-Μπουτάρη. Στο μεϊντάνι ήδη βγήκαν τα Χμερ της Αραπογλου και λένε τα καλύτερα για τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ.
 Είναι δε τόσο το μένος τους που δεν καταλαβαίνουν χριστό και το κάνουν απροκάλυπτα και μάλιστα μπλέκουν και άλλα πράγματα στη μέση.


Χαρακτηριστικό είναι τα όσα γράφει στο φατσοβιβλιο στενή συνεργάτης της Αραπογλου που ανακάλυψε τη διαπλοκή.  Σου λέει είναι δυνατόν εμάς να μας είχε από εξω το σύστημα και τον οινολόγο να τον παιζει φανατικά με συνεντεύξεις και απεριόριστη προβολή. Ασε ασε τι να πεις κανείς. Τι του σούρει του κυρ Γιάννη δε λέγεται.
Άλλα και όχι μόνο αυτή καθως ανάλογο ρόλο έχουν και άλλα στελέχη της Αραπογλου που έχουν πάρει σβάρνα τα στενά και τις συνοικίες κατηγορώντας τον Μπουτάρη. Αν έκαναν το ίδιο και το 2006 ίσως σήμερα η Αραπογλου να ήταν δήμαρχος Θεσσαλονίκης...
Όσο για το τοπικό ΠΑΣΟΚ κάτι ότι δεν ξέρει.
Ο σε μόνιμή νιρβάνα Παπαστεργίου και ο τουρίστας Γεράκης περιμένουν να εκτοτονωθει η κατάσταση από μόνη της. Έξαλλου τι να πουν από τη στιγμή που και αυτοί θεωρούν τον Μπουτάρη ξένο σώμα ενώ η Χρύσα ότι και αν είναι και αν κάνει είναι δικιά τους. Οπότε φασκελοκουκουλωστα...

2 σχόλια: